IGRALNA PODLOGA, OSNOVEN KOS V SOBICI VSAKEGA MALČKA

Podloge za igranje so dejansko edina stvar, ki lahko preživi vašega malčka, ali celo več njih. Vaši otroci bodo v nekaj tednih prerasli oblačila in obutev, v približno enakem času bodo izgubili zanimanje za najnovejšo igračo ali celo prerasli pohištvo v svoji sobici, ampak igralna preproga ali igralna podloga pa vam lahko ostane zelo zelo dolgo. Vsaka otroška soba Lilu jo ima, ker je nepogrešljiv kos opreme in dodatek za otroško sobico, ki nikakor ne sme manjkati, saj ne samo da dopolni prostor ampak ga zaključi in doda tisto zadnjo piko na i.

 

igralna_podloga_lilu

Igralna preproga CESTA

Prostor za učenje in odkrivanje

Igralna podloga ali preproga, je prvo mesto za učenje in odkrivanje vašega malčka ali dojenčka. Igralne podlage so namenjene otrokom vsem starosti saj jim dajejo mehko in varno podlago za igro, idealne so že čisto na začetku saj večino časa ko ni v vozičku ali na rokah preživi na podlagi, takrat ko se pa začne plaziti, mu omogoča dovolj blaženja udarcev, ko pa se začne kobacati in hoditi pa ublaži marsikateri padec. Je dodatek za otroško sobico, ki si ga potrebuje vsak otrok.

preproga_za_igranje_lilu

Igralna preproga CIEL 

Zaščita otrok in tal


Če želite zaščititi svoja tla tako kot tudi svoje otroke, so igralne podloge zagotovo prava pot. Vsi vemo da se ni zabavno igrati na hladnih in trdih keramičnih ploščicah ali pa na tleh iz trdega lesa, ker ne samo da lahko zavarujejo vaše malčke pred udarci, vaša tla varujejo tudi pred kakšno artistično nesrečo ali poskusom. Igralna podloga je lahko tako rečemo 'life saver'.

 

otroška_podloga_za_igranje

Igralna podloga z vrečo za shranjevanje

 Opcija shranjevanja in prenašanja

Če pa podloge ali preproge ne želite imeti vedno v istem prostoru, jo želite pospraviti, so vam vaši dodatki za otroško sobo v napoto ali pa jo odnesite s seboj mogoče k prijateljem ali sorodnikom, pa imate pri nekaterih podlogah opcijo vreče za shranjevanje, za lažje prenašanje in shranjevanje. 

 

otroška_podloga_lilu

Otroška podloga Gora

Materiali in velikosti

Glede oblike, velikosti in materiala se lahko odločite sami. Kot starši zmeraj veste najbolje kaj vaši malčki potrebujejo. Pri nas imate na voljo mehke materiale, ki jih lahko uporabljate tudi kot podlago za počivanje ali igranje, nekatere podlage so namenjene samo igri, čeprav si zmeraj lahko namembnost podloge za igranje ali preproge določite sami.

fantovska_igralna_podloga

Podloga Zemljevid

Želimo vam obilo veselja pri izbiranju prave podloge za vašega otročka, prepričani smo da boste našli čudovito igralno podlogo ali preprogo, da boste upoštevali želje vaših malčkov in da boste v njihovem kraljestvu naredili varno in zabavno mesto za igranje.

Več inspiracij za opremljanje otroških sobic najdete tukaj. 

Na Lilu.si uporabljamo piškotke, za zagotavljanje najboljše nakupovalne izkušnje. Brez skrbi, ne redijo :)
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Zadnje ogledano
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top