OTROŠKA POSTELJNINA, PIKA NA I

Ko ste otroški sobici vašega malčka dodali vso pohištvo, mizico, stolček, otroški šotor in vse ostale dekoracije in dekorativne dodatke, še manjka samo ena stvar. To je otroška posteljnina. Produkt, ki je pomemben a dostikrat tudi zanemarjen, ker na njega ne računamo kot otroški dekor. Vsi pa vemo, da lahko doda tisto zadnjo piko na i, ki smo jo iskali in nam je manjkala pri opremljanju otroške sobice. 

Otroška posteljnina je pomen udobja in daje vašemu malčku najboljše možnosti za dober spanec. Otroška posteljnina otrokom omogoča tudi, da se izrazijo in v svoj prostor vnesejo nekaj individualnega sloga. Lahko izbirate med klasičnimi v nevtralnih in umirjenih barvah do divje igrivih in barvitih, priporočamo pa da jim ustvarite čudovito sobico z našo ponudbo posteljnine in ostalih dodatkov za otroške sobice.

Izbirajte med različnimi očarljivimi modeli, ki jim bodo zagotovo všeč. Od super luštnih živalskih potisov, modelov z nežnimi pastelnimi odtenki do posteljnin, ki jih navdihujejo njihovi najljubši liki in igre. S posteljnino ustvarite usklajen videz in vdihnite prijeten občutek domačnosti v oazo vaših malčkov.

otroska_posteljnina_minnie_lilu
Otroška posteljnina Disney Minnie

Material 

V postelji preživimo tretjino svojega življenja in menimo, da bi vsi morali spati na kvalitetnih materialih, ki so hkrati udobni in modni. Pri posteljnini za otroke je material še bolj pomemben, saj je naša osnovna želja, da so otroci zdravi in zadovoljni, zato vam za otroško posteljnino priporočamo izbiro materiala ki diha, hkrati pa je udoben in topel.

posteljnina_labodi_lilu

Posteljnina Labodi

Najboljša izbira za posteljnino je 100% bombaž, ki je prijetnega občutka in dober za kožo, saj dopušča dihanje tkanine in se v njem ne potimo, ter se ne lepi na kožo, kar pa posredno pomeni boljši spanec. 

Posteljnina za dojenčke

Pri ustvarjanju čarobnega občutka, ne pozabite vključiti želja vašega malčka, otroška soba je le njihovo zatočišče. Če izbirate posteljnino za dojenčka, kot prvo preverite mere, ker so lahko posteljni jogiji različnih velikosti in tako tudi otroške odejice. Po večini so velikosti so večinoma 120x60cm, ali pa 140x70cm.

Če vam velikosti ne odgovarjajo, je na voljo tudi krajšanje posteljnine po vaših željah. Pri dojenčkih je pomembno dodati tudi, da je dodana obroba za posteljico, ki jih varuje pred udarci in nezaželenimi poškodbami.

obroba_za_posteljo_indio

Obroba za posteljico Indio 

Posteljnine za male junake

Ko vaši dojenčki malce odrastejo in postanejo že pravi mali junaki, večkrat najdejo svoja zanimanja pri risanih junakih in živalicah. Menimo, da nikakor ne morete zgrešiti če jim na posteljo dodate posteljnino kateregakoli risanega junaka ali heroja, ki je pri njih najbolj popularen.

Ker pa so seveda že veliki fantje in punce, pa se lahko spremeni tudi velikost njihove postelje, ter velikost rjuhe in prevleke za odejo, zato je potrebno preveriti tudi velikost rjuhe za otroško posteljo in velikost prevleke za odejo in otroški vzglavnik. 

otroska_prevleka_za_posteljo_lilu

Otroška prevleka za posteljo

Pomagajte svojemu otroku ustvariti magičen občutek tudi na njegovi posteljici. Seveda so dodatni dekor, kot rjuhe, prevleke in odeje pomemben dodatek, ki lahko vse dvignejo na višjo raven. Vendar ne smemo pozabiti da je posteljnina baza, ki zaključi celoto. 

Na naši spletni strani, lahko najdete inspiracijo in vse dodatne nasvete, kako najbolje opremiti sobice vaših najmlajših.

 

Na Lilu.si uporabljamo piškotke, za zagotavljanje najboljše nakupovalne izkušnje. Brez skrbi, ne redijo :)
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Zadnje ogledano
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top