OTROŠKI ŠOTOR, NAJPOMEMBNEJŠI DODATEK ZA OTROŠKO SOBO

Ste tudi vi bili med tistimi, ki so že od majhnega gradili utrdbe, delali skrivališča ali bunkerje, iskali skrite kotičke ki bi jih lahko uporabljali sami in se lahko skrili pred ostalimi? 

 

OTROŠKI ŠOTOR

Vsak malček obožuje svoj skrivni kotiček in ker smo v Lilu ekipi, mamam uničili ne malo rjuh, brisač in prtov, ko smo gradili različna skrivališča in domače šotore, smo se odločili, da je v naši ponudbi nepogrešljiv dodatek za sobice malčkov - otroški šotor

Šotor za otroško sobico Golden Star - tukaj

Praviloma postanejo center dogajanja v otroški sobici, saj jih malčki preprosto obožujejo. V njih prebirajo knjigice, kujejo igralne načrte, kdaj pa kdaj se prelevijo tudi v pravcate indijance in kavbojce in letijo na krilih domišlije. Mogoče pa vam bodo dovolili da se občasno lahko vanj stisne tudi kakšen odrasli in prebere pravljico za lahko noč. Še posebej pa bo šotor poln ko bodo na obisku drugi otroci, saj bo glavno dogajanje zmeraj v njem. 

Šotor za otroško sobico Belo kraljestvo - tukaj

Čeprav so šotori - tipiji zelo popularni, se jih še zmeraj dostikrat zamenjuje z igralnimi hišicami, ki pa so že po strukturi popolnoma drugačne, plastične in večje. V večini primerov se jih lahko postavi tudi zunaj, saj so odporne na vremenske razmere. 

Otroški šotor hišica - tukaj

 

OTROŠKI ŠOTOR - KAKŠNA VELIKOST?

Pri nakupu šotora morate misliti tudi na obliko in velikost, v večini so mišljeni bol za malčke, so nekateri ki jih lahko uporabljajo samo otroci, v nekaj malce večjih pa se lahko stisne še kakšen odrasel. 

Šotor za otroško sobico s čipko Prestige - tukaj

Čudovito se šotorom/tipijem podajo tudi dodatki, lučke ali rože okrog vrha lahko pričarajo boemski videz in s katerimi ste lahko zelo kreativni. V notranjosti pa se lahko poslužite različnih mehkih preprog, odejic in blazin, ki bodo celoten šotor naredile še bolj udobnega in v katerega bodo otroci še rajši zlezli. 

Vemo da bi bi šotor oboževali vsi tako kot bi ga mi v mlajših letih in celo naše mame, ki bi si takrat prihranile marsikateri sivi las.😉

Ponudbo vseh naših otroških šotorov pa preverite tukaj.

 

Na Lilu.si uporabljamo piškotke, za zagotavljanje najboljše nakupovalne izkušnje. Brez skrbi, ne redijo :)
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Zadnje ogledano
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top