• OTROŠKA SOBA NAJ BO STAROSTI PRIMERNA

  OTROŠKA SOBA NAJ BO STAROSTI PRIMERNA
  Otrok ko odrašča srka vtise iz okolice, v njem poteka nezaveden proces učenja, pa naj bo to preko igre, opazovanja zunanjega sveta ali eksperimentiranja s čutnimi vtisi. Potrebuje stimulativen kotiček, svojo otroško sobico v kateri bo bogatil svojo domišljijo in razvijal lastne potenciale. Zmeraj jo je potrebno urediti tako, da je primerna za njegovo starost in mu pomaga pri najboljšem razvijanju.
 • OTROŠKA SOBA, KI SPODBUJA UČENJE

  OTROŠKA SOBA, KI SPODBUJA UČENJE
  Učni kotiček, ki pripravimo za svojega otroka mora biti prijeten in brez motečih dejavnikov. Le tako dosežemo, da se otrok lažje koncentrira na učenje. Priprava učnega kotička v otroški sobi ali v dnevnem prostoru je kompleksna, zato smo za vas pripravili napotke, s katerimi bo urejanje učnega kotička lažje in otroci se bodo v njem počutili boljše, prav tako bodo bolje zbrani in lažje...
 • OPREMO ZA OTROŠKO SOBO IZBERITE SKUPAJ Z OTROKOM

  OPREMO ZA OTROŠKO SOBO IZBERITE SKUPAJ Z OTROKOM
  Oprema za otroško sobo je velikega pomena, saj so otroci izjemno čutna bitja, ki jih predvsem v prvih letih življenja vodijo čustva. Otroci se odlično počutijo v sobicah, kjer prevladujejo nevtralne barve pohištva, dekoracije in tudi na stenah. Seveda to ne velja za vse, zato otroku v sobo vključite tudi bolj živahne barve v primeru, da bo izrazil željo. 
Na Lilu.si uporabljamo piškotke, za zagotavljanje najboljše nakupovalne izkušnje. Brez skrbi, ne redijo :)
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Zadnje ogledano
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top