Navodila za opravljanje plačila na obroke preko partnerja LEANPAY

V spletni trgovini Lilu.si imamo možnost nakupa na obroke preko opcije LEANPAY - Najnižnji znesek nakupa je 50€ , najnižji obrok pa 10€ - možnost do 48 obrokov. (spodaj slikovni material poteka nakupa) 

1. Izberite izdelek (ali več njih), ki bi jih želeli obročno odplačati, ter jih dodajte v košarico in pritisnite NADALJUJTE NA BLAGAJNO

2. Vstavite vaše kontaktne podatke in pritisnite na - NAPREJ NA DOSTAVO.

 

3. Preverite način Dostave in pritisnite - NAPREJ NA PLAČILO

 

 

4. Izberite opcijo PLAČILO NA OBROKE ter zaključi naročilo - avtomatsko vas bo preusmerilo na stran našega zunanjega partnerja za obročno odplačevanje LEANPAY.

 

 5. Izpolnite podatke preko portala LEANPAY (slika spodaj), sledite korakom, ter počakajte na odobritev plačila na obroke.

 

6. Ko bo odobritev pozitivno dovršena, bo v našem sistemu naročilo ustvarjeno, ob tem boste prejeli tudi potrditveno sporočilo na vaš elektronski naslov. V kolikor bi naročilo bilo iz strani LEANPAY-a preklicano, bo vaše naročilo avtomatsko preklicano tudi v naši spletni trgovini. V primeru preklica naročila, vas vljudno prosimo, da se za obrazložitev razloga preklica obrnete na LEANPAY na telefonsko številko: 064-260-845. 

 

Na Lilu.si uporabljamo piškotke, za zagotavljanje najboljše nakupovalne izkušnje. Brez skrbi, ne redijo :)
You have successfully subscribed!
This email has been registered