Smo spoštljivi, odgovorni, pozitivno naravnani, radodarni, radovedni, skromni, odločni in zagnani...

SMO EKIPA LILU

Po večini nas krasijo pozitivne značajske lastnosti, vendar se močno zavedamo svojih pomanjkljivosti in vsakodnevno izboljšujemo procese svojega dela in procesa obdelave naročil. Še posebej se posvečamo izboljšanju komunikacijskih veščin, ki so bistvene za uspešen odnos med podjetjem in našimi cenjenimi strankami.

NAŠ PRISTOP

Najbolje nas opišejo kratice v nazivu naše blagovne znamke. Nekomu smo hčerka, sin, mama, oče, brat, sestra, prijateljica, prijatelj, vam pa predstavljamo prvi in edini stik z blagovno znamko Lilu. Za to priložnost smo neizmerno hvaležni.

NAŠA LILU EKIPA

Hvaležni smo tudi za priložnost, da se vam lahko predstavimo po svoje, kot je svojstven tudi Lilu.si

DENIS

CEO - Podjetnik, po duši navdušenec nad tehnologijami. Zadnjih 12 let se navdušujem nad E-commercem in digitalnim marketingom. Še posebej me v poslu navdušuje analitika, strateško načrtovanje in digitalizacija procesov. V prostem času preživljam čas z mojo družino, igram košarko, v zadnjem času pa se navdušujem tudi nad letenjem z dronom.

EMILY

COO, namestnica direktorja - Svoje službe ne dojemam kot "samo službo", ampak kot način mojega življenja. Rada ustvarjam zgodbo za skupno dobro in vedno strmim naprej, vsaj malenkost čez zastavljene cilje, ker mi to predstavlja izziv na vseh področjih. Poslovno gledano večni zagovornik dobre organizacije, optimizacije in mreženja. V prostem času popotnica, ki zajema življenje z veliko žlico.

ANŽE

CIO - Več kot 13 let sem start-upom pomagal na različnih področjih. Podjetništvo je moja strast, ravno tako kot košarka. Najraje preživljam čas z družino in verjamem, da je zaupanje ključ do uspeha na vseh področjih.

DAVID

VODJA AGENCIJSKEGA MARKETINGA - Rad preberem kakšno dobro knjigo, rad preživljam čas v družinskem krogu in si rad privoščim kaj adrenalinskega.

TOMAŽ

BUSINESS DEVELOPER - Kot očetu 3 otrok in celodnevno vpetostjo v posel, mi ne ostane dosti prostega časa. Ko ga najdem se ukvarjam s svojo strastjo, motokrosom, ki ga izvajam in hkrati vodim lastno ekipo, s katero nastopamo v Sloveniji in tujini. Poleg športa, ki je prisoten že celo življenje, se veliko izobražujem in to znanje rad delim z drugimi.

JELENA

OFFICE MANAGER - Jutranja oseba. Organizirana, vztrajna, vedoželjna predvsem pa srečna in hvaležna za vse kar mi življenje vsak dan prinaša - nove izzive, izkušnje in čudovite ljudi. Vedno povem kar resnično mislim zato še posebej cenim iskrenost in ljudi, ki imajo dober smisel za humor ter so polni znanja. Vedno bom izbrala smeh, ljubezen, solidarnost, sproščenost ter medsebojno sodelovanje. Rada potujem; tako po svetu, kot tudi čez življenje samo, ki je najlepše darilo.

MATEJA

FINANCE - Cenim družino, prijatelje in odkritost. Prosti čas rada preživim v naravi, rada tečem in obožujem sladice.

NIKA

VODJA MARKETINGA - Vse se zgodi z razlogom. Quote I live by. In tudi z razlogom sem pristala v najbolj izjemni ekipi.😊 Sebe dojemam kot pozitivno, nasmejano, energično osebo, polno idej in takšno, ki ima izjemno rada stvari organizirane in pod kontrolo.😄 Obožujem dobre, pozitivne ljudi, dobro hrano, pijačo & preprosta druženja. Navdihujejo me osebe, ki so ustvarile velike zgodbe iz popolne 0, ter izzivi preko katerih postaneš boljša verzija samega sebe in iz tebe izvlečejo "skrite" sposobnosti, ter ti omogočajo nadgradnjo znanj in izkušenj.

MARTINA

SPECIALISTKA DIGITALNEGA MARKETINGA - Sem precej kreativne narave in to izražam tudi pri svojem delu. Zato ga tudi z veseljem opravljam. Svoj prosti čas porabljam za ustvarjanje ilustracij, skic in glasbe, popoldneve rada preživljam v naravi in ob kavicah z dobro družbo. Sem velik ljubitelj kave in čajev, odvečno energijo (navadno je te malce preveč), pa potrošim s kolesarjenjem, treningi in jogo.

VANESSA

SPECIALISTKA DIGITALNEGA MARKETINGA - Sem pozitivna duša, ki v vseh situacijah vidi najbolje. Motivira me osebna rast in izzivi. Živim za spremembe. Kreativnost je moja največja vrlina, ki me je pripeljala v študij marketinga, ter do priložnosti, da se izražam v vseh vidikih svojega življenja. Moj najljubši citat je zapisal Tone Pavček: "Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš – sence."

MITJA

DIGITAL MARKETING SPECIALIST -

LUCIJA

ONLINE EDITOR - Komunikativna, glasna in vedno nasmejana. Ljubim življenje, ples in ljudi s pozitivno energijo. Rada imam izzive ter potovanja v neznano, še rajši pa španski jezik, sončne dni in dobro glasbo.🌎🌞

DIJANA

CONTENT CREATOR - Mlada mamica, ki ekstremno uživa v fotografiranju in ustvarjanju, ter editiranju video posnetkov. V prostem času rada hodim na sprehode, si vzamem čas zase, iščem inspiracije in se ukvarjam s svojo družino.

KAJA

EDITORKA - Ker izhajam iz umetniške družine, sem tudi sama podedovala umetniško žilico. Tako se v prostem času ukvarjam z digitalnim oblikovanjem ter ročnim slikanjem mandal in elementov, ki izhajajo iz budizma, hinduizma in podobnih kultur. Vedno rada spoznavam nove stvari in si odpiram nova vrata, zato mi je cilj letno obiskovati nova izobraževanja, se učiti novih stvari in si čim bolj širiti obzorje. Ko je le čas veliko potujem, vedno na destinacije, ki niso tako ''popularne'', saj je tako njihovo odkrivanje vedno zanimivo in polno novih izkušenj.

MONIKA

EDITORKA - Opravljam delo spletne urednice. Z veseljem rešujem vsakodnevne izzive, ki mi jih prinaša moje delovno mesto. Veselim se prihodnjih podvigov in novih zgodb, ki jih bomo spisali z najboljšo ekipo na svetu. V prostem času rada berem, tečem in preživljam čas s svojo družino. Sem pozitivna, nasmejana in cenim dober smisel za humor. Obožujem dobro hrano in dobre ljudi.

ANDREJA

EDITORKA - Mama triletne deklice, ki, ko ji uspe najti nekaj prostega časa, rada peče pecivo (še raje pa ga poje 😅). Po naravi vesela in pozitivna oseba s kratkim potrpljenjem do neprijaznih ljudi. Velika ljubiteljica živali, predvsem psov.🐕

NINA

EDITORKA - 14 letni Beagle Joža, ki zahteva mojo popolno pozornost, hodim po hribih in gorah, kolesarim, družim s prijateljicami.

BIANCA

EDITORKA - Oseba, ki prosti čas najraje preživi v gozdu med drevesi, doma pa med mačjimi šapami ter 60-imi sobnimi rastlinami. Sem ljubiteljica sprehajanja po muzejih ter opazovanja umetnin. Doma pa se skozi vezenje sama kreativno izražam. Visoko vrednotim prijaznost, spoštljivost ter iskrenost sočloveka.

PIA

EDITORKA - Rada imam življenje, sem živa, motivirana in delovna punca, ki je predvsem navdušena nad športom, potovanji, hrano in ljudmi. Šport mi daje red in disciplino, mi postavlja nove izzive in priložnosti, ter me uči vztrajnosti. Potovanja me navdihujejo in mi pustijo sanjati ter pripomorejo k videnju novih ciljev in vrednot, ki jih nosi življenje, v ljudeh pa vidim celoten smisel. Ljudje skupaj povežejo vse vidike življenja in to je zame “bigger picture”. Bogatijo me z znanjem, izkušnjami, različnimi pogledi na stvari in me predvsem motivirajo h odkrivanju boljše sebe.

NUŠA

ONLINE EDITOR - Spontana oseba z dobrim načrtom!😊 Dvojčica po horoskopu, ki verjame v dobre ljudi, ljubezen in usodo. Vem, da me je ravno ta pripeljala do najboljše Minu ekipe.😊 Po prvotni izobrazbi sem pomočnica vzgojiteljice, nato pa me je pot ponesla v študij marketinga. V prostem času rada preberem dobro knjigo, spijem dobro kavo in preživim čas z družino in prijatelji.

TADEJA

COPYWRITER - Področje mojega zanimanja je psihologija, iz česar sem se tudi izobrazila in pridobila naziv biopsihologinje. Trenutno opravljam delo copywriterja in kreiram spletne vsebine. Doma se spoznavam z osnovami vrtnarjenja in rada preizkušam dobro kulinariko. Vsak dan iščem stik z naravo, ki mi veliko pomeni in me sprošča. Uživam v odkrivanju novih krajev za kar z družino izkoristimo proste vikende.

MARIO

SKLADIŠČNIK

SAŠO

SKLADIŠČNIK

DEJAN

SKLADIŠČNIK - Ob prostem času in lepem vremenu rad kolesarim in hodim v naravo. Rad še zaigram kakšno video igro ali pa se ukvarjam z družino.
Na Lilu.si uporabljamo piškotke, za zagotavljanje najboljše nakupovalne izkušnje. Brez skrbi, ne redijo :)
You have successfully subscribed!
This email has been registered