Prilagoditev posteljnin

Na Lilu.si ponujamo možnost prilagoditve velikosti za posteljnine, v primeru, da uporabnik to naroči kot dodatno storitev. Prav tako ponujamo možnost prilagoditve zapiranja, v primeru, da uporabnik to naroči kot dodatno storitev. 

Storitev naročite na način, da označite ponujeno možnost npr. "Krajšanje posteljnine" ali "Prilagoditev zapiranja", ki se obračuna po ceni 5,00 EUR na kos.


Želeno dimenzijo je potrebno navesti v opombe naročila, sicer naša ekipa ne bo prejela informacije kakšno prilagoditev želite in krajšanje ne bo mogla izvesti.

Možnosti krajšanja:

  • Tkanino je mogoče skrajšati po dolžini in širini do max. 60 cm
  • Pri krajšanju upoštevajte, da se odreže tudi del dizajna, ki ga vidite na fotografiji.  Če je v originalni velikosti posteljnina s potisnimi gumbi, le ti ne bodo dodani na krajšano posteljnino (nadometijo jih glasični  gumbi ali na zahtevano dodatno storitev, proti plačilu zadrga).


V primeru naročila krajšanje gre za individualno prilagoditev posteljnine, ki jo je potrebno odstraniti iz tovarniškega pakiranja.

V primeru naročila krajšanje gre za individualno prilagoditev posteljnine in vračilo ali menjava takšnega blaga ni možna.

Za vsa vprašanja povezana s krajšanjem nas lahko kontaktirate na info(a)lilu.si ali nas pokličete na 02 620 26 40.

Na Lilu.si uporabljamo piškotke, za zagotavljanje najboljše nakupovalne izkušnje. Brez skrbi, ne redijo :)
You have successfully subscribed!
This email has been registered