• Otroška postelja (kdaj je pravi čas za menjavo?)

  Otroška postelja (kdaj je pravi čas za menjavo?)

  Otroška postelja je svetišče, kjer otrok počiva in pridobi kvaliteten spanec. Dober spanec je bistvenega pomena za otrokovo čustveno in socialno delovanje, sposobnost učenja in osredotočanja ter splošni razvoj. Kdaj je otrok dovolj velik za prestop iz posteljice v otroško posteljo? 
 • Dovolj velika garderobna omara za otrokovo sobo

  Dovolj velika garderobna omara za otrokovo sobo

  Garderobna omara prave velikosti bo v pomoč vsakemu otroku, ki si bo želel biti samostojen pri izbiri oblačil. Ko se boste lotili urejanja omare, si naredite dober načrt, da boste najbolje izkoristili celotno prostornino. Pri tem ne pozabite označiti skupin oblačil, da se bodo vaši otroci lažje znašli.
 • Otroški šotor kot osnova za številne igre

  Otroški šotor kot osnova za številne igre

  Otroški šotor s katerim se boste odpravili v naravo ali ga postavili v otroški sobici bo poskrbel za ure zabave. Hkrati pa bodo vaši najmlajši deležni številnih pozitivnih vplivov, ki jih ima vse od razvoja domišljije do spretnosti prostorske orientacije.
 • Pomembna je ravno pravšnja omara

  Pomembna je ravno pravšnja omara

  Z različnimi tipi omar boste najbolj optimalno uredili prostore vašega doma. In tudi otroška soba ni nobena izjema. Privoščite otroku garderobno omaro v njegovi višini in mu pomagajte na poti k samostojnosti.
 • Otroška soba kupljena preko spleta

  Otroška soba kupljena preko spleta

  Ste v dvomih o nakupu izdelkov preko spleta? Potem si preberite nekaj nasvetov, ki jim sledite, če želite biti na koncu zadovoljni s kupljenimi izdelki.
Na Lilu.si uporabljamo piškotke, za zagotavljanje najboljše nakupovalne izkušnje. Brez skrbi, ne redijo :)
You have successfully subscribed!
This email has been registered