• Čas je za nepozabno otroško zabavo

    Čas je za nepozabno otroško zabavo

    Ustvarjanje popolne zabave za otroke, dekliščine, obletnice ali druge posebne priložnosti zahteva nekaj načrtovanja in organizacije. Želite, da vaša zabava izstopa in da se vsi gostje zabavajo ter ustvarjajo nepozabne spomine? Za vas smo pripravili seznam petih najboljših nasvetov, ki vam bodo pomagali pri pripravi in izvedbi nepozabne zabave.
  • Ustvarite pravljično otroško sobico za vašega malčka. Dodatki, ki bodo očarali njegov prosti čas

    Ustvarite pravljično otroško sobico za vašega malčka. Dodatki, ki bodo očarali njegov prosti čas

    Ko pomislimo na otroško sobico, si želimo ustvariti prostor, kjer bo naš malček z veseljem preživljal svoj prosti čas. Želimo mu zagotoviti udobnost, zabavo in hkrati ustvariti prijeten kotiček, kjer bo lahko sanjaril in ustvarjal. Predstavili vam bomo nekaj čudovitih dodatkov, ki bodo vašo otroško sobico spremenili v pravljično igrišče.
  • Feng Shui otroška soba - 5 preprostih nasvetov

    Feng Shui otroška soba - 5 preprostih nasvetov

    Za mnoge se na prvi pogled zdi precej zahtevno opremiti otroško sobo po Feng Shuiju. Verjemite z nekaj preprostimi koraki lahko uspe tudi vam priti do kakovostnejšega spanca vaših najmlajših. Če želite, da je otroška soba prijazna, varna in navdihujoča za vašega otroka, sledite tem petim nasvetom:
  • Otroška postelja (kdaj je pravi čas za menjavo?)

    Otroška postelja (kdaj je pravi čas za menjavo?)

    Otroška postelja je svetišče, kjer otrok počiva in pridobi kvaliteten spanec. Dober spanec je bistvenega pomena za otrokovo čustveno in socialno delovanje, sposobnost učenja in osredotočanja ter splošni razvoj. Kdaj je otrok dovolj velik za prestop iz posteljice v otroško posteljo? 
  • Dovolj velika garderobna omara za otrokovo sobo

    Dovolj velika garderobna omara za otrokovo sobo

    Garderobna omara prave velikosti bo v pomoč vsakemu otroku, ki si bo želel biti samostojen pri izbiri oblačil. Ko se boste lotili urejanja omare, si naredite dober načrt, da boste najbolje izkoristili celotno prostornino. Pri tem ne pozabite označiti skupin oblačil, da se bodo vaši otroci lažje znašli.
Na Lilu.si uporabljamo piškotke, za zagotavljanje najboljše nakupovalne izkušnje. Brez skrbi, ne redijo :)
You have successfully subscribed!
This email has been registered